У Нікополі розстріляли заступника мера: що відомо

624

Сьогодні вранці у Нікополі невідомі розстріляли автівку заступника міського голови. Тіло 59-річного чоловіка знайшли у згорівшій машині. Наразі вбивцю розшукує уся поліція області.

Як повідомили правоохоронці, 8 лютого близько 9-ї ранку до поліції надійшло повідомлення, що невідома особа розстріляла автомобіль, який належить заступнику міського голови Нікополя. На місці події поліцейські встановили, що нападник застосував невстановлену зброю, в результаті чого автомобіль загорівся. Після гасіння пожежі в салоні виявили тіло 59-річного чоловіка.

Поліцейські вже встановили прикмети нападника. Наразі триває збір та аналіз речових доказів, проводяться оперативно-розшукові заходи для затримання підозрюваного.

Водночас у прокуратурі зазначають, що нападників було декілька.

На розшук орієнтовано весь особовий склад поліції регіону. Для затримання озброєного нападника на місце виїхало керівництво обласної поліції, спецпризначенці КОРД та всі правоохоронні структури.

Відомості за даним фактом внесені до ЄРДР за п. 5 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

Місцеве видання «Відкритий» пише, що загинув заступник мера Віталій Журавльов. Він обіймав цю посаду з 2021 року. Журавльов був членом  політичної партії Всеукраїнське обʼєднання «Батьківщина» та керівником Громадської Спілки «Нікопольці».