У Павлограді відкрили виробництво дерев’яних іграшок (ФОТО і ВІДЕО)

1507

За кошти гранту з місцевого бюджету у Павлограді відкрили невеличке виробництво іграшок з дерева. Родина — Павло і Дар’я Колісник — вирішила заснувати власний бренд, орендували приміщення і тепер вони роблять сувенірну продукцію, декор, пазли, подарункові коробки та іграшки-розвивашки.

«У нас є маленька дитина, і саме це надихнуло нас створювати щось цікаве, щось нове. — розповідає Дар’я. — Матеріал виготовляється в Україні — фанера найвищого гатунку, фарба теж українська».

Вироби друкують лазерним принтером. А за кошти гранту — 100 тис. грн з місцевого бюджету — придбали ультрафіолетовий принтер.

«Зараз у нас основний майданчик збуту це інтернет. Продажів перед новим роком було багато. Наша мета — вийти на оптових покупців і винайняти працівника, щоб більше часу приділяти розвитку — маркетингу і новим ідеям», — каже Павло.

«Вже багато років у нашому місті існує цей конкурс, чимало молодих людей прийшли з ідеями до міської ради й завдяки підтримці міста втілили їх. Ми раді, що в Павлограді є такі талановиті люди, які вірять в нашу країну, підтримують її, вкладають кошти, сплачують податки», ― прокоментував секретар Павлоградської міської ради Сергій Остренко.