ЦЕК готується відключити майже 200 абонентів Павлограда за борги

1145
Фото з відкритих джерел

Центральна енергетична компанія, користуючись тим, що Кабмін скасував заборону припиняти надання послуги електричної енергії населенню в разі заборгованості, на своєму сайті опублікувала список адрес боржників, яких почнуть відключати вже з лютого.

«Ми намагаємося якомога раніше повідомити споживачів, адреси яких підпадають під відключення, щоб надати якомога більше часу для можливості виправити ситуацію шляхом звіряння показників лічильника з оператором системи розподілу та стану рахунків з постачальником», — йдеться у повідомленні.

Перелік з 188 адрес на вул. Героїв України, Бочарникова, Кравченка, Вокзальна, Шкуренка,  Дніпровська, Заводська, Кільцева, Корольова, Кравченка, Нова, Незалежності, Поштова, Корольова, Соборна, Федорової, Шевченка, Центральна, можна завантажити тут.

«Шановні споживачі, своєчасно сплачуючи за спожиту електроенергію, ви не тільки підтримаєте Об’єднану енергетичну систему України та її робітників, які також мають годувати сім’ї та сплачувати комунальні послуги, але й уникнете необхідності оплачувати повторне підключення до електромереж», — додають в компанії.