«Була нестримана»: павлоградка вдарила незнайомця кулаком в обличчя

1786
Фото te.20minut.ua

У листопаді 2023 року біля торговельного центру на вул. Шевченка стався інцидент — жінка вибігла перед машиною, яка виїжджала з парковки. Коли з машини вийшов водій, жінка вдарила його кулаком в щелепу, чим спричинила крововилив на губі.

Про це йдеться в матеріалах суду.

«Обвинувачена свою провину у вчиненні кримінального правопорушення визнала, суду пояснила, що 16 листопада 2023 року ввечері вона переходила дорогу по вул. Шевченко та потрапила під автомобіль, яким управляв потерпілий. Одразу стала нецензурно висловлюватись на потерпілого, потім завдала два удари кулаком правої руки в область щелепи справа. Потерпілий намагався стримати її, приїхала поліція. Ніяких алкогольних напоїв в той день не вживала. Причиною спричинення ударів вважає нестримність. У скоєному щиро розкаюється, жалкує про вчинене, просить вибачення у потерпілого», — йдеться у документі.

Потерпілий пояснив, що він разом з дружиною виїхав з парковки. Одразу на капот автомобіля впала дівчина, стала стукати по склу, дверцятам. Він зупинився, вийшов. Дівчина стала нецензурно висловлюватись на його адресу, він намагався з`ясувати причину такої поведінки. В той момент, коли він повернувся, невідома особа вдарила кулаком правої руки двічі його в обличчя в область щелепи справа. Приїхала поліція.

Суд покарав жінку по ч. 1 ст. 125 Кримінального кодексу України — за нанесення легких тілесних ушкоджень. Вона має сплатити 850 грн штрафу.