У Павлограді народився тисячний малюк

1183

На Різдво, 25 грудня, у Павлограді народився тисячний малюк, його назвали Богдан. Про це повідомляє канал «ПТРК». Хлопчик з’явився на світ зі зростом 54 см і вагою 3450 грамів. Для мами Оксани це третя дитина — у Богданчика є братик і сестричка.

Адміністрація лікарні привітала родину і вручила малюку першу в його житті грамоту.

Як розповіла завідувачка акушерсько-гінекологічного підрозділу лікарні №1 Наталія Куцевол, у цей непростий час жінки продовжують народжувати дітей, і Павлоградський регіон залишається одним з лідерів в області.

«Мені здається, зараз родини роблять це більш усвідомлено і я вважаю цих батьків героями, бо вони на своєму фронті допомагають Україні відновлювати демографічну ситуацію», — каже Наталія Куцевол.

На минулому тижні приймали пологи у жінки, яка народжувала десяту дитину.

«Продовжується тенденція сімейних пологів. Ми вдячні родинам, які народжують разом, чоловікам, які підтримують своїх жінок після пологів», — зазначила медик.

Ольга Скоробогатова, в.о. завідувачки акушерського відділення патології вагітних, розповіла, що хлопчик з’явився на світ завдяки кесаревому розтину.

«На Різдво ще були пологи. Останні два тижні були досить насиченими, народжувалося по 5-6 малюків на добу», — каже Ольга Скоробогатова.

У Новорічну ніч загалом по Дніпропетровській області народилося 7 малюків. Усі хлопчики.