Погорів на хабарі керівник Сервісного центра Павлограда, — соцмережі

2420

Погорів на хабарі керівник одного з сервісних центрів Дніпропетровщини. Він пропонував відвідувачам ТСЦ за «додаткову плату» допомогти безперешкодно та швидко скористуватися адмінпослугами держустанови. Телеграм-канали пишуть, що мова йде про Павлоградський ТСЦ.

Оперативники Департаменту внутрішньої безпеки поліції під процесуальним керівництвом Дніпропетровської обласної прокуратури задокументували фігуранта на одержанні чергового хабаря, який він вимагав за сприяння в оформлені реєстрації авто.

Йому вручили підозру за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Загрожує до десяти років позбавлення волі.

Крім Дніпропетровщини, обшуки та затримання були у сервісних центрах Закарпаття і Києва.

«Наразі у кожному провадженні триває досудове розслідування з метою виявлення та притягнення до відповідальності інших осіб, причетних до незаконних оборудок. Заходи з викриття корупційних схем проходили за підтримки керівництва Головного сервісного центру МВС України», — повідомили у Департаменті внутрішньої безпеки Нацполіції.