У Павлограді завершили проєкт «Безпечний дім ― безпечне місто»

266

В Павлограді завершили реалізацію проєкту «Безпечний дім ― безпечне місто». У співпраці з поліцією проводилися навчальні заходи, а також встановили 16 відеокамер у місцях, де ймовірні скоєння правопорушень. Три з цих камер здатні розпізнавати номерні знаки.

Про це розповіла керівниця ГО «Агенція Економічного Розвитку міста Павлоград» Наталя Чумак.

Провели 6 заходів, де розповіли містянам про попередження шахрайства, правила поводження в інтернеті, протидія домашньому насиллю і т.п.

Читайте також: У Павлограді пройшов тренінг з представниками поліції: що обговорювали

Камери встановили як на дорогах, так і на будинках-ОСББ.

«Близько 60% кримінальних і адміністративних правопорушень допомагають розкрити відео з камер», ― прокоментував начальник сектору протидії домашньому насиллю Павлоградського районного відділу поліції.

Під час презентації головам ОСББ вручили таблички з назвою проєкту «Безпечний дім ― безпечне місто», а представникам поліції ― подяку за участь.

Ініціативу «Безпечний дім ― безпечне місто!» впроваджує ПМГО «Агенція економічного розвитку м. Павлоград» за технічного адміністрування ІСАР Єднання за сприяння Програми розвитку ООН (UNDP) в Україні за фінансової підтримки Європейського союзу, наданої в межах проєкту «EU4Recovery ― розширення можливостей громад в Україні», фінансової підтримки Урядів Данії та Королівства Нідерландів.