На Алеї Слави мами загиблих провели акцію “Час не лікує” (ФОТО)

287

Зранку 28 серпня на Алеї Слави представники Відокремлений підрозділ ВГО «Обʼєднання матерів і дружин Захисників України», родини загиблих та зниклих без вісти захисників і захисниць, принесли квіти пам’яті.

Мами загиблих несли соняхи, прапори, мали значки з фотографіями хлопців.

Також на захід прийшли директорка Центру надання соціально-психологічних послуг Тетяна Рибалко, начальник відділу регіональної політики Павлоградського виконкому Микола Кашталян, представниця Молодіжної Ради Анастасія Шаня, журналісти.

Анастасія Шаня анонсувала, що завтра, 29 серпня, усіх бажаючих просять долучитися до хвилини мовчання. Молодь вийде на вул. Шевченка, буде зупинятися транспорт, підприємства.

«Ми пропитані цією війною з першого дня… Мій син пішов на строкову службу і залишився служити далі, підписав контракт. Почалася АТО… Михайло відслужив усі ротації, був на Авдіївці… Коли він їхав останній раз, у мене серце боліло, я не пускала, він ще мав бути на реабілітації, але він сказав: «Мамуль, ти шо, там пацани поїхали, я від своїх не отстану», ― каже Олена, мама загиблого Михайла Колихаліна.

У пам’ять про сина вона висаджує квіткову алею у с. Веселе Павлоградського району.