Павлоградців запрошують на тренінг з домедичної допомоги

392
Фото www.corriere.it

Відкривається набір на 6-ти годинний тренінг з домедичної допомоги, який буде у Павлограді 8 серпня 2024 року. Тривалість курсу: з 9:00 до 15:00 (з перервою на обід).

Кількість місць обмежена — не більше 30 людей, тож є попередня реєстрація у гугл-формі.

Участь у тренінгу — безкоштовна. За бажанням надається іменний сертифікат, вартість якого — 300 грн. Сертифікат видається за умови проходження повного дня навчання! Кошти йдуть на організацію проведення безкоштовних тренінгів для працівників критичної інфраструктури.

Курс побудований, спираючись на наказ МОЗ (# 441) та на алгоритми MARCH.

Тренінг проводить команда інструкторів з тактичної медицини, які працюють в прифронтових містах в рамках проєкту «Ми разом», мають досвід роботи на стабілізаційному пункті. Всі члени команди мають інструкторське посвідчення. У складі команди є інструктор International Medical Corps.

Програма тренінгу включає критичні кровотечі, прохідність диханих шляхів, допомога при травмах, серцево-легенева реанімація та ін.

«Тренінг буде проходити в дружньому затишному форматі,  спілкування з інструкторами на перерві, консультація як укомплектувати аптечку в умовах військового часу, відпрацювання практичних навичок на манекенах, наприкінці проходження симуляції порятунку постраждалого», — кажуть організатори.

Тренінг проводить Благодійна організація «Золота година».  Контакт у Павлограді: 063 223 05 56 (Влад).