Українці отримають грошову допомогу, аби вивчити англійську: Федоров розповів деталі

545

Очільник Мінцифри Михайло Федоров анонсував, що українці отримають грошову підтримку для вивчення англійської мови. Це відбуватиметься у форматі «ЄПідтримка». Мінцифри запустило програму Future Perfect. Її мета — популяризувати вивчення англійської.

«Для всіх українців готуємо у форматі «єПідтримки» грошову допомогу для вивчення англійської. Схожий проєкт реалізували з «ковідними» сертифікатами, коли українці купували книги, ходили в спортзали. Цей досвід використаємо, щоб українці активніше вивчали мови», — розповів Федоров.

Михайло Федоров зазначив, що зараз за програмою Future Perfect вже доступні два конкретні інструменти. Перший — онлайн-платформа Empower Кембриджського університету, яка доступна для всіх українських університетів. Другий — платформа для вивчення мов із персоналізованим підходом Promova, розроблена однією з найбільших українських продуктових компаній Genesis.

«Цей інструмент доступний для кожного. Платформа надає українцям безоплатний Premium-доступ до всіх мовних курсів на три роки», — додав Федоров.