Шість шахтарів та лікар з Дніпропетровщини отримали державні відзнаки

1463

Начальник ОВА Сергій Лисак вручив державні відзнаки фахівцям Дніпропетровщини. Серед них шість працівників вугледобувного підприємства області та лікар. Нагороди за те, що зі вторгненням ворога не полишили обов’язків та сумлінно їх виконують.

Про це повідомили у ДніпроОВА.

В цей же день звання «Заслужений лікар України» отримав анестезіолог Олександр. У медицині він майже сорок років. Відтоді, як студентом зайшов до реанімаційної однієї з лікарень. Пізніше потрапив в інший заклад Дніпра, де залишається донині та доріс до завідувача відділення.

«Нагорода стала для мене неочікуваною, поділився завідувач відділення одного з медзакладів Дніпра Олександр. – Роботи побільшало. І морально зараз важче. Втім, всі залишаються на місцях, згуртовані, бо наша мета перемога».

Серед нагороджених й електрослюсар Микола. Понад п’ятдесят років він працює на одному з вугледобувних підприємств області.

«Робота відповідальна. Все автоматизовано. Коли поломки трапляються на ділянці, оперативно лагоджу. Хоч то вихідні чи ніч. Щоб процес не зупинявся, сказав Микола. — А отримати нагороду за справу, якій присвятив життя, приємно».