ВПО з Павлограда будуть надавати гуманітарну допомогу: як записатися

3059
Фото minre.gov.ua

Представництво HelpAge International в Україні в рамках проєкту «Багатосекторальна гуманітарна допомога в Україні та сусідніх країнах вразливим групам людей, які постраждали від війни в Україні» через соціальних робітників з листопада  до кінця грудня 2024 року будуть безкоштовно надавати психосоціальну підтримку (відвідування за місцем проживання) та іншу допомогу (набори гігієни, допоміжні засоби – палиці, милиці, ходунки, туалетні стільці, памперси, урологічні прокладки; зимові набори) особам похилого віку (60+) з числа внутрішньо переміщених осіб, зареєстрованих в містах Дніпро, Кам’янське, Павлоград, Першотравенськ (Павлоградський район) та Тернівка (Павлоградський район), Харків, Люботин, Первомайський (Лозівський район Харківської області).

«Якщо у представників зазначеної категорії населення є індивідуальні потреби, які організація не зможе задовільнити, такі люди матимуть можливість отримати допомогу у наших партнерів. Під час відбору в проєкт перевага буде надаватись одиноким та одиноко проживаючим людям 60+, які мають проблеми з пересуванням (порушення опорно-рухового апарату, слуху, зору, неврологічні або інші важкі захворювання тощо)», — йдеться у повідомленні Павлоградської міськради.

Для участі в проєкті людей, які потребують допомоги, прислати коротке SMS (у Viber, Telegram, WhatsApp, Signal або просте сповіщення) із зазначенням прізвища, імені по батькові, контактного номеру телефону та населеного пункту тимчасового проживання.

Це оголошення не стосується людей, які вже беруть участь в проєктах  HelpAge International, проанкетовані для участі або перебували на обслуговуванні організації протягом останнього року.

Після отримання організацією SMS повідомлення соціальний робітник зателефонує вам та проведе анкетування під час особистого спілкування для подальшого відбору у проєкт.

Контактний номер для повідомлень – 066 395 28 01.