У Павлограді відкрили центр для тих, хто постраждав від домашнього насильства

253

У Павлограді відремонтували будівлю під  Денний центр для постраждалих від домашнього та гендерно зумовленого насильства.  У Центрі працюватимуть фахівці, які надаватимуть юридичну, психологічну, соціальну допомогу.

Роботи проводили за підтримки уряду Сполучених Штатів Америки Фондом ООН у галузі народонаселення в Україні. Попереду — утеплення будівлі, ремонту даху та благоустрою прилеглої території. На ці потреби місто отримало субвенцію з державного бюджету.

На відкритті центру були присутні представники керівництва міста, представник UNFPA, Фонду ООН у галузі народонаселення Массімо Діано, заступник Представника UNFPA Павло Замостян, керівниця ГО «МАРТІН-клуб» Вікторія Федотова, співробітники соціальних сервісів. Керівник підрядної організації  передав ключі від будівлі Центру Олені Герасименко. Вона є начальницею управління соціального захисту населення та керівницею уповноваженого органу по роботі з профілактики та попередження домашнього насильства та гендерно зумовленого насильства.

Контакти центру та графік роботи повідомлять додатково.