Фільм про павлоградських кінологів можна подивитися у відритому доступі (ВІДЕО)

358

Документальний фільм режисерки Катерини Стрельченко «Шукачі загублених душ» виклали на Youtube-каналі «Відкритий». Головні герої фільму — волонтери-кінологи Пошуково-рятувального загону «Антарєс» з Павлограду.

В кадрі — керівниця загону Лариса Борисенко, Олександр Лісніченко, Карина Колісніченко та інші кінологи. А також, звичайно, їхні собаки.

«Нас часто викликають, як останню надію… », — каже Лариса. Кінологи розробили унікальну методику за якою працюють їхні собаки. Ці собаки — універсали, які спеціалізуються як на пошуку живих, так і загиблих.

У фільмі реальні історії, що крають душу. Це історії про цивільних, які зникли безвісти, про військових, які загинули під час війни з росією і тіла яких треба повернути. А також — пошуки після ракетних обстрілів у зруйнованих багатоповерхівках Дніпра, Запоріжжя…

Читайте також: Кінологиня з Павлограда отримала Орден Княгині Ольги

Подивитися фільм можна за посиланням.

Довідка Павлоград.dp.ua:

Фільм створений за фінансової підтримки Європейського Союзу. Вміст публікації є одноосібною відповідальністю DW Akademie/ Програми Медіафіт для Південної та Східної України та не обов’язково відображає погляди Європейського Союзу.