Партнери з Німеччини підтримали павлоградську громаду

651

Павлоградській громаді німецькі партнери передали автовишку. В неділю, 16 липня, вона вже приїхала в Павлоград. Найближчим часом очікують ще екскаватор та вантажівку. Про це повідомили у Павлоградській міській раді.

Вишка знадобиться для спилу дерев, роботи з міським освітленням.

«Завдяки проекту Сервісної служби «Міста в Єдиному світі», що працює за дорученням Федерального міністерства  з питань економічного співробітництва та розвитку ФРН, Павлоградська громада отримала техніку, необхідну  для комунальних служб міста. Знайомство з німецькими партнерами та обговорення умов співпраці відбулося майже місяць тому і вже маємо результат», — йдеться у повідомленні.

Як зазначив міський голова Анатолій Вершина, частину комунальної техніки Павлограда відділи на допомогу Херсонщині. А Павлограду передадуть німецьку техніку.

«Повинні ще привезти екскаватор і машину з кузовом, в якому можна перевозити до 5 пасажирів, яка має кузов — така машина універсальна і знадобиться в будь-якому комунальному підприємтстві. Я впевнений, ці транспортні засоби ще довго служитимуть», — каже Анатолій Вершина.

Павлограду допоміг округ окружний директор округу Рейн-Нойс – Дірк Брюгге, співробітник зі сталого розвитку та міжнародних відносин цього округу — Тьяго де Карвалью Закшевскі, консультант проекту Сервісної служби «Міста в Єдиному світі» SKEW  Сергій Задворних та консультант платформи  СІТІ-ФО-СІТІ, проекту Фенікс Марина Ткачук.