Медикам з «районки» пообіцяли погасити борги по зарплатні

1304

Заборгованість по зарплатні перед співробітниками «Павлоградської центральної районної лікарні»  за травень буде погашена сьогодні, за червень — до кінця місяця, а за липень планується повністю покрити у серпні.

Про це стало відомо 10 липня по результатам наради, яку провів народний депутат Роман Каптєлов і голова Вербківської ОТГ Віталій Кривошей на базі лікарні.

«Під час наради була представлена доповідь фінансистів медичного закладу. Також ми отримали розширену інформацію від громади щодо фінансування від бюджету ОТГ і напрямків, на які ці кошти будуть спрямовані», — написав Роман Каптєлов в своєму телеграм-каналі.

Він стверджує, що була провалена комунікація між персоналом лікарні та керівництвом.

«Такі зустрічі є важливими для побудови ефективної комунікації та розуміння потреб персоналу. Сподіваюся, що наступна зустріч відбудеться за участю головного лікаря, щоб продовжити обговорювати питання, що стосуються медичного закладу та покращити роботу на користь наших пацієнтів. Також я підготую та відправлю запит до правоохоронних органів, щоб ті ретельно перевірили ситуацію, яка сталась в закладі на предмет порушення закону», — написав Роман Каптєлов.