Сусіди кажуть: неадекватний павлоградець вбив собаку

1463

До редакції Павлоград.dp.ua звернулися мешканця мікрорайону Бельбес, вул. Лисенка. Їхній сусід, 25-річний хлопець на ім’я Антон, ймовірно, має психічне захворювання і вбив свого собаку.

«Його мати, знаючи про психічне захворювання сина, виїхала до Америки. Вiн давно не лiкувався. Зараз зовсім з глузду з’їхав без лiкiв. Його агресія з кожним днем прогресує», — каже сусідка Лілія Колодяжна.

За її словами, хлопець зараз живе сам і поводиться агресивно. Погрожував сусідам топором, бив свого старенького собаку. В один з днів у травні він зарізав пса і закопав. Сусіди викликали поліцію.

«Сьогодні він зарізав собаку, а завтра що буде? Може він на нас кинеться? Лікування ніякого немає, йому давали таблетки, він їх спалив. Його терміново треба ізолювати. Поліція сказала, хай бабуся хлопця, яка живе в Тернівці, звертається до психолога. Психологи сказали, хай хлопця зв’яжуть і до нас привезуть — це замкнуте коло!», — каже Лілія і сподівається, що розголос цієї історії змусить працювати служби, які зможуть допомогти.

Журналіст Павлоград.dp.ua намагався зв’язатися з хлопцем, про якого йде мова, але його телефон поза зоною досяжності.