11 команд з Павлограда позмагалися в квіз (ФОТО)

665

21 травня у Павлограді пройшла інтелектуальна гра «Квіз» (від англійського quiz — вікторина). Пограти прийшли 11 команд людей різного віку і роду занять, яких об’єднало одне бажання — поспілкуватися і «розім’яти» мозок, відповідаючи на заплутані запитання із різних сфер знань.

Перед грою хвилиною мовчання вшанували пам’ять Володимира Галайка (команда «Реноваццо») — гравця «Що?Де?Коли?» родом з Павлограда, розробника ігор, військовослужбовця, який загинув в районі Бахмута у березні 2023 року.

«Це був довгоочікуваний захід після тривалої перерви. Було приємно зустрітись із постійними гравцями, а також познайомитись з новими — з такою ж жагою до інтелектуальних ігор. Всім дякуємо та вже починаємо обдумувати нові питання», — прокоментувала Павлоград.dp.ua ведуча заходу Олена Зюбан.

Питання для 7 турів гри написала Дар’я Коновалова.

«Сьогодні було цілих 11 команд! Для нас це наш перший та, сподіваємось, не останній маленький рекорд. Дякуємо ЗСУ за те, що можемо жити в своїй країні, займатися улюбленою справою та популяризувати інтелектуальні ігри серед великих та малих вкраїнчиків», — каже Дар’я.

Перемогу у грі здобула команда «Вертикаль», друге місце — «Джерело», а третє — команда «Нержавіючі цвяхи».