На сел. ім 18 вересня приводять до ладу бомбосховище (ВІДЕО)

2198

Співробітники комунального підприємства «Затишне місто» зайнялися бомбосховищем на мкр. ім. 18 Вересня.

«Перш за все гідравлічними помпами викачуємо воду, виносимо та вивозимо на звалище мокрі речі, сміття, вичищаємо мул», — написали на сайті КП «Затишне місто» і виклали відео.

Як писали Павлоград.dp.ua читачі, в ніч на 1 травня, коли відбулися ракетні обстріли, люди йшли в бомбосховище, але його підлога була вкрита водою.

«Балансоутримувачем цього бомбосховища є хімзавод, але воно давно занедбано.  З початком війни мешканці будинків, розташованих поруч, організувалися і зробили двері, буржуйку, встановили піддони, провели світло. Принесли воду, вогнегасник і т.д. Але потім люди перестали ходити у сховища на тривоги. Там знову утворилося сміття, а через дощі піднялися ґрунтові води», — розповів Павлоград.dp.ua Валерій Белякін, начальник відділ з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Павлоградської міськради.

Після потужного «прильоту» 1 травня мешканці знову звернулися з проханням привести бомбосховище до ладу.

Під час прибирання деяким працівникам «Затишного міста» стало погано — можливо, в приміщенні утворився метан. Роботи призупинили, провітрили все і продовжили через день.