Комунальники допомагають ліквідовувати наслідки ракетного удару

607

Комунальники допомагають ліквідовувати наслідки ракетного удару в ніч на 1 травня.

Як коментує Валерій Бєлякін, начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного населення, КП «Затишне місто» допомагає вивозити будівельне сміття, якого дуже багато після атаки.

«Власники осель зі значними пошкодженнями отримають виплати з обласного і місцевого бюджетів, а також необхідні будматеріали. Їх підтримали й благодійники. Надали розкладачки, матраци, постіль, засоби гігієни.   Допомагають всім постраждалим. Комунальники — з розбором завалів. У двох понівечених школах та амбулаторії вже затулили вибиті вікна», — розповіли в Дніпропетровській обласній військовій адміністрації.

Станом на ранок 3 травня на Гарячу лінію міського голови та з письмовими заявами до міської ради звернулося 1168 павлоградців.

«Якщо ви залишили повідомлення на Гарячій лінії міського голови, письмову заяву писати не треба. Вся інформація буде врахована. Після обробки повідомлень працює комісія, яка має підтвердити факт пошкодження майна та видати відповідний акт власнику житла. Члени комісії зателефонують заявнику та домовляться про час обстеження. Кількість заявників велика, тому комісія буде працювати тривалий час. Про розміри та порядок отримання допомоги буде повідомлено додатково», — повідомили у виконкомі.

Прийом звернень про пошкоджене майно триватиме до 5 травня, до 16:00.