Пішла з життя вчителька, яка навчала багато поколінь павлоградців

4517

Перестало битися серце вчительки географії ліцею №17 Наталії Василівни Логвінової. Про це повідомили на сторінці ліцею у Фейсбуці.

«Наталія Василівна — педагог з великої букви, людина, яка ніколи не стояла осторонь громадських справ, інтересів колективу. Багатолітня діяльність Наталії Василівни як вчителя географії  дала  змогу багатьом випускникам нашого закладу визначитися із власною життєвою дорогою, бо вона мала підхід до кожної особистості», — розповідають в ліцеї.

Донька Наталії Василівни, Валерія Лавренко працює доцентом кафедри всесвітньої історії ДНУ імені Олеся Гончара, заступницею директора Дніпропетровського національного історичного музею імені Д. Яворницького з наукової роботи. Вона розповіла Павлоград.dp.ua, що мама пропрацювала в 17-й школі м. Павлоград понад 40 років.

«До цього працювала в районній лікарні медичною сестрою. Потім здобула вищу освіту — і все життя в школі. Випустила 10 класів як класний керівник. На пенсії ще рік підпрацьовувала в 14-й школі. Бо не могла без цього.

Коли розпочалось повномасштабне вторгнення, мама прийшла в школу волонтерити. Робила окопні свічки. Їй це було дуже важливо. Вона часто просто шоколад купувала і передавала хлопцям. Дуже хотіла буть корисною. А серце не витримало. Я її вважаю непрямою жертвою війни», — розповіла Валерія.

Наталія Логвінова була вчителем-методистом і відмінником освіти.

Останнє фото до хвороби, із сімейного архіву Валерії Лавренко