«Нескорені»: біля Павлоградського музею виставили картини

915

У Музейному провулку сьогодні можна було побачити картини павлоградських митців. Виставку назвали «Нескорені» і присвятили 8 березня.

«Представлено 4 митця — Анна Ніколаєнко, Вадім Кіріцев, Ірина Левченко і Масловська Наталя. Виставка присвячена жінкам — невторним, сильним, незламним», — розповіли в Павлоградському історико-краєзнавчому музеї.

Планувалося, що виставка буде більшою, але через дощову погоду на вулиці розмістили лише ті картини, які були під склом.

Один з авторів — Вадім Кіріцев, з початком повномасштабного вторгнення вимушений був переїхати в Павлоград з Донецької області, села Павлівка. За освітою він лікар, але полюбляє малювати, на Донеччині проходили його персональні виставки.

Ірина Левченко теж переїхала у Павлоград, але ще у 2014 році. Має освіту дизайнера-ювеліра. Працює в техніці графіки, живопису, та CG Art.

Масловська Наталя  працює медичною сестрою в Павлоградський міській лікарні №1, а у вільний час — малює.

Анна Ніколаєнко — вже відома у Павлограді художниця, керівниця студії «MRII». Навчалася живопису у Школі мистецтв, театральній студії, художній студії Валерія сосни у Дніпрі, а також Харківській академії дизайну і мистецтв. Зараз малює і сама, і навчає цьому інших.