У Павлограді ремонтують установу, де проживають самотні пенсіонери

1225

У Павлоградському міському територіальному центрі, який під час повномасштабної війни став прихистком не тільки для павлоградців, а також і для ВПО похилого віку, осіб з інвалідністю, роблять ремонт.

Про це повідомили у Павлоградському міськвиконкомі.

Спільно з міською радою, депутатами обласної ради, благодійниками виконано великий обсяг робіт. З місцевого бюджету виділили 731 тис. грн. За ці кошти відремонтовані кімната  для Університету ІІІ покоління, медичний кабінет, два коридори, кабінети бухгалтерії, фахівців, адміністрації, допоміжного персоналу, роздягальня та ін.

Благодійний фонд «Актед» надав обладнання.

Депутат обласної ради Тетяна Холоденко перерахувала кошти на заміну трьох вікон.

Міжнародний Медичний Корпус в Україні завершив ремонтні роботи в їдальні, облаштували санвузол, душову, приміщення роздачі їжі, замінили 9 вікон, 5 дверей, комунальні мережі, встановили пандус.

Завдяки Агенції Економічного розвитку Павлограда триває заміна 13 вікон.

Спільно з Павлоградською міською організацією товариства Червоного Хреста України відремонтовано приміщення для спільних заходів.

Як результат участі в грантових програмах встановлено мобільний будиночок для організації банку одягу та пункту прокату засобів реабілітації.

«Попереду ще багато роботи: утеплення будівлі, заміна даху, встановлення ліфту, ремонт харчоблоку, благоустрій території… Запрошуємо до співпраці», — йдеться в повідомленні.

Довідка Павлоград.dp.ua:

На постійному проживанні в терцентрі 21 людина, 14 з них — ВПО. Соціальні  послуги отримують 633 людини.