У Тернівці суд виніс вирок комунальнику, який переїхав на тракторі двірника

1199
Фото timenews.in.ua

У Тернівці винесено вирок співробітнику КП «Тернівське комунально-житлове підприємство», який переїхав 37-річного двірника. Про це йдеться в матеріалах Тернівського міського суду.

Трагедія сталася у листопаді 2021 року. Тракторист КП «Тернівське ЖКП», під час виконання робіт з прибирання  сміття на прибудинкових територіях, керував трактором  з причепом.

Після завантаження сміття, на зчіпний пристрій, який з`єднував трактор та причіп, стали двоє співробітників «ТЖКП». Ще один залишився у причепі.

Під час руху трактора один з двірників не втримався і впав, а водій допустив наїзд на його тіло лівими колесами причепа.

«Наприкінці робочого дня хлопці підкидали сміття у причеп та казали йому щоб він їхав, та коли він почав їхати, глянув чи нікого не має, однак почув крики «стій нікуди не їдь», загальмував, вийшов та побачив, що переїхав людину», —  йдеться в матеріалах суду.

В крові водія знайшли канабіноїди. Він сказав, що курив коноплі, але це було п’ять днів назад.

Суд визнав чоловіка винним і призначив йому 5 років позбавлення волі з позбавленням права керування транспортом на 7 років.