Мама бійця з Павлограда організувала «Книгозбірню «Добра справа». Долучайтеся!

372

Олена Носач з Павлограда збирає кошти на прилад нічного бачення для свого сина Івана. Він зараз перебуває на фронті.

«Є речі, необхідні речі, які зовсім не підйомні, щоб їх придбати. Наприклад зараз я збираю на прилад нічного бачення і мені легше не просто просити про допомогу, але і щось пропонувати натомість», — каже жінка. Тому вона створила телеграм-канал «Книгозбірня «Добра справа», де викладає електронні книжки та пропонує їх почитати за символічну сплату — 50,00 грн.

Син Олени Носач зараз на фронті

«Книгозбірня — це така собі бібліотека де ви обираєте книгу на свій смак, я своєю чергою доставляю цю книгу туди де вам буде зручно її отримати (робота, дім, нейтральна територія з філіжанкою кави та приємним спілкуванням)», — розповідає вона.

Раніше книгами ділилася лише з друзями чи близькими, а зараз вважає, що книги можуть принести більше користі і стати частиною благодійного збору. Ціль — 120 тис. грн.

«Добра справа — це посил, який обов’язково до тебе повернеться. На 90% відсотків цей посил повертається зовсім не від тих людей для кого ти зробив добру справу. Він повертається від інших, яким ти просто припадеш до серця і вони як колись і ти просто від щирого серця прийдуть до тебе на допомогу. Я вірю в чудо і вірю, що існує добро! Друзі, прошу вас приєднатися до Книгозбірні “Добра справа”!» — пропонує Олена.

Долучитися до «Книгозбірні «Добра справа» можна за посиланням https://t.me/knugozbirnyadobrasprava Там вже є файл з переліком книг, що зараз у наявності. Це вже майже 260 книжок.

🔗Посилання на «банку» для збору коштів:

https://send.monobank.ua/jar/ADKQthcbG2

Рекомендуйте «Книгозбірню «Добра справа» вашим друзям і знайомим!