Збив два ворожі літаки: у Павлограді попрощаються із загиблим воїном

2777

У вівторок, 17 січня, у Павлограді попрощаються з військовим Андрієм Ященко. Прощання відбудеться на вул. Балашовська, буд. 4 об 11:00. Поховання на Луганському кладовищі о 12:15.

Про це повідомила волонтер Ганна Третьяк-Прудська.

Читайте також: У бою на Луганщині загинув наш земляк Ященко Андрій

«Ященко Андрій Григорович вперше потрапив на війну у 2015 році. Боронив Батьківщину у складі Національної гвардії України.  Від початку повномасштабної війни Андрій був військовим 25-ї окремої повітрянодесантної Січеславської бригади. Зі слів побратимів, на його рахунку два знищених  ворожих літаки, збитих з переносного зенітного ракетного комплексу «Ігла», — пише Ганна.

10 січня Андрій Ященко загинув на війні.

Друзі згадують його як надійного, щирого, доброго друга.

«Людям, яких він цінив і поважав, Андрій міг віддати  останню сорочку.  З ним можна було поговорити відверто, щиро й по душам, бо він був таким же добрим, як і його мати, яка  самостійно виховала свого єдиного сина.

Ще більше слідів на українській Землі залишило лихо, яке привели до нас кляті вороги, ще одна дружина й донька  отримали похоронку. 

Вічна пам‘ять Герою, який поклав своє життя за волю українську народу, за свою Батьківщину — Україну. Картка доньки Хрестини (донька) 5375414130947988», — написала Анна.