Стали відомі подробиці моторошного вбuвства і рoзчлeнування у Павлограді

3318

Суд вже вибрав запобіжний захід для пари, яка вбила чоловіка і, розділивши його тіло на частини, намагалася приховати вбивство у посадці за гаражами у Павлограді. 40-річного чоловіка взяли під варту, а його 39-річну співмешканку, яка має психічне захворювання, помістили до психіатричного закладу.

Читайте також: У Павлограді вбuлu та розчленувалu людину

Як йдеться в матеріалах суду, було застілля, чоловік приревнував співмешканку до гостя. Спочатку він почав його бити, потім підключилася жінка, яка використовувала для побиття дерев’яні палки. Далі вона взяла кухонний ніж і багато разів вдарила жертву (в руки, ноги, тулуб). 39-річний чоловік помер.

Далі фільм жахів на яву продовжився: чоловік розрізав тіло вбитого на частини, використовуючи ніж, молоток та пилку. Відрізав руки, ноги, голову, таз, грудну клітину. Розділивши труп на декілька частин, він розклав їх по декількох пакетах та пішки переніс на ділянку місцевості біля вул. Новоросійської, подалі від місця свого проживання, бажаючи відвести підозри.

Підозрюваний підозру визнав частково. Адвокат зазначив, що стороною обвинувачення не вказано від чого саме наступила смерть потерпілого.

Підозрюваному загрожує до 15 років за гратами. Його взяли під варту поки що на 60 діб (запобіжний захід, цей термін можуть подовжувати). Розслідування триває.