Переселенка з Харкова відкрила власне виробництво одягу у Павлограді

3235

Через війну багато підприємців втрачають бізнес та вимушено переїжджають на нове місце з бажанням почати все спочатку та не покидати улюбленої справи. Державна програма «єРобота» передбачає надання українцям грантів на створення або розвиток власного бізнесу. Одна з учасниць програми – Тетяна Єгорова, мешканка Харкова – на початку бойових дій вимушено покинула рідне місто та переїхала до Павлограду.

Маючи освіту технолога швейного виробництва та досвід ведення бізнесу, Тетяна прагнула налагодити виробництво власного бренду дитячого одягу.

Через портал «Дія» жінка подала свою бізнес-ідею, заповнила анкету. Попереду була співбесіда з комісією Дніпропетровського обласного центру зайнятості, захист бізнес-плану та очікування рішення від Державного центру зайнятості.

Зараз Тетяна вже отримала кошти на рахунок та почала закупівлю сировини та обладнання (тканини, швейно-вишивальної машини та термопринтера).

Її проєкт націлений цілком на дитячу аудиторію, а одяг створений за мотивами улюблених дитячих мультфільмів, супергероїв та тварин. Кожна модель шиється з якісних і безпечних матеріалів.