На головну Новини Павлоградські школярі намалювали Правила дорожнього руху (ФОТО)

Павлоградські школярі намалювали Правила дорожнього руху (ФОТО)

Сьогодні у міському відділі освіти були нагороджені переможці конкурсу малюнку «Молоде покоління за безпеку дорожнього руху — 2015». Конкурс проводиться сумісно з відділення ДАІ з обслуговування м. Павлоград та району вже 10-й рік поспіль.

Участь у цьогорічному конкурсі найактивніше взяли школи №5 і 19, Центр позашкільної роботи та валеологічного виховання дітей.

P1290120

З минулого року у конкурсі малюнків з’явилися нові номінації — колаж, декоративно-прикладне мистецтво і фотографія.

«Коли діти малюють — вони вивчають Правила дорожнього руху. Буває, що на їхніх малюнках зображені випадки порушень Правил, тоді вчитель пояснює їм, що намальовано не так», — розповідає методист Людмила Мірошніченко.

Переможці у трьох вікових номінаціях отримали грамоти, солодкі подарунки та брошури з Правилами дорожнього руху. Співробітник відділення ДАІ з обслуговування м. Павлоград та району Володимир Приходько особисто поздоровив кожного номінанта, та побажав дітям бути уважними на дорогах міста.

Якщо Вам сподобався цей матеріал, поділіться ним у соціальних мережах. Наш сайт не залежить від політиків та олігархів. Тому ми маємо можливість оперативно та без цензури надавати об’єктивну та неупереджену інформацію про політичні, економічні, соціальні процеси в регіоні. Робота команди журналістів та редакційної колегії відбувається за власний рахунок. Подальше фінансування проекту передбачається за рахунок підтримки громади або інших громадських організацій. Підтримайте проект Павлоград.dp.ua!

Exit mobile version