У Павлограді затримали чоловіка, який вбив і розчленував жінку

6159

30 жовтня Павлоград сколихнула резонансна новина — у місті виявили п’ять поліетиленових пакетів з фрагментами жіночого тіла. Поліцейські затримали вбивцю. Ним виявився 54-річний місцевий житель, повідомляють у Павлоградському районному відділі поліції.

Чоловік забив 48-річну жінку, жительку Миколаївської області, молотком та розчленував її тіло. Останнім часом вони тісно спілкувалися. В середині жовтня потерпіла була в гостях у чоловіка, між ними виникла сварка. Він схопив молоток і завдав жінці декілька ударів, від яких вона померла. Щоб приховати злочин, він розчленував тіло та склав його до пакетів. Того ж дня на велосипеді вивіз фрагменти тіла до іншого району міста.

Поліцейські відпрацювали камери відеоспостереження, встановили близьких померлої та опитали їх. Так вийшли на підозрюваного у вбивстві. У нього провели обшук, виявили речові докази.

Чоловіку повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Йому загрожує до 15 років за гратами.