В Україні запустили платформу для купівлі дров онлайн

575

Державне агентство лісових ресурсів України запустило інтернет-магазин «ДроваЄ», де можна придбати дрова онлайн. Про це повідомляє пресслужба Держлісагентства.

Зазначається, що «ДроваЄ» — це майданчик, через який можна ознайомитися із асортиментом лісгоспів, цінами, знайти найближче підприємство і придбати дрова онлайн.

Як оформити замовлення в інтернет-магазині ДроваЄ:

  • Увійдіть до системи за допомогою ID.GOV.UA. Щоб сформувати замовлення, увійдіть до системи. При вході ви зможете авторизуватися через банк, яким користуєтеся. Це потрібно для ідентифікації Вас як фізичної особи.
  • Оберіть постачальника, тип дров та інші параметри. Спочатку вкажіть зручне для себе місце розташування. Далі система запропонує найближчих до вас постачальників дров. Коли ви обрали лісгосп, оберіть із запропонованого переліку тип дров та їхню кількість. За 1 рік кожен громадянин має можливість замовити 15 м3 дров.

Очікуйте підтвердження вашого замовлення від постачальника та здійснюйте оплату. Якщо виникне необхідність для уточнення деталей, постачальник зв’яжеться з вами. Потім вам стає доступна функція онлайн-оплати замовлення в особистому кабінеті. При цьому не всі лісгоспи мають таку можливість і пропонують цю функцію. Пропонується також функція доставки через посередників.

Під час отримання дров ви маєте пред’явити документи, які посвідчують особу та РНОКПП (ІНН) особи, яка оформлювала замовлення.

Сьогодні, 19 жовтня, при замовленні з Павлограда найближчу пропозицію видає за 97 км —Пологiвське лісомисливське господарство, неколоті дрова акація 1 568,18 грн м³ без доставки.

А це пропозиція з доставкою: