Павлоградські дітлахи взяли участь у талант-шоу «Танці» на СТБ (ВІДЕО)

1724

Вже цієї осені відбудеться грандіозна онлайн-прем’єра шоу «Танці» на youtube-каналі «Танцы. World of Dance» від СТБ. Серед учасників – рок-н-рольщики з Павлограда, вихованці клубу акробатичного рок-н-ролу «Восторг».

«Танцюй життя – саме під таким гаслом на сцену танцювального проекту вийдуть ті, хто не уявляє свого життя без хореографії. Найкращі танцівники України продемонструють неабияку силу волі, незламність, непереможність, чуттєвість та відданість своїй справі. Ви не можете пропустити це – дивіться проект Танці. World of Dance цієї осені на СТБ», — анонсував телеканал.

Як розповіла Павлоград.dp.ua керівник клубу «Восторг» Олена Тітова, у проекті взяли участь солістка Владислава Марчук і пара Ілля Пивовар та Анна Наговіцина.

Читайте також: Павлоградці — на п’єдесталі Кубку світу з акробатичного рок-н-ролу

«Зараз дуже важко говорити, особливо після ракетних атак, які відбуваються цими днями. Зараз наша збірна знаходиться і тренується у країнах Європи — Польща, Швейцарія, Хорватія. Ці країни надали притулок нашим збірним і ми виступаємо на Кубках світу, навіть дуже вдало. Наші перемоги — це гордість, що лунає гімн України, коли в нашій країні війна», — коментує Олена Тітова.

Всі спортсмени і тренери дуже переживають за Україну і тренуються для перемог. Наступний Кубок світу вже дуже скоро — цими вихідними у Любляні, Словенії.

«Я бачила рекламу проекту. За цей час діти дуже подорослішали. Ми всі подорослішали. Думаю, павлоградцям варто подивитися цей проект «Танці», пишатися нашими дітьми», — побажала Олена Тітова.