У Павлограді був суд за крадіжку під час воєнного стану

589
Фото te.20minut.ua

Вранці 9 травня 2022 року обікрали павільйон з цигарками на вул. Горького. Особу одного з крадіїв встановили і судили, про це йдеться в Єдиному реєстрі судових рішень.

Один з чоловіків переліз через ворота ринку, а спільник — чекав. Зловмисник ногою вдарив по вікну павільйону і через отвір витягнув різних цигарок на суму більш ніж 11 тис. грн.

Як розповів у суді обвинувачений, у той день він був у знайомого, вони пиячили. Зранку вирішили пройтися.

«Проходячи повз Центральний ринок, побачили ларьок із цигарками на території за огорожею. знайомий переліз через паркан, вибив вікно у ларьку, та почав передавати цигарки. Серед викрадених цигарок були блоки з цигарками, окремі пачки та електронні цигарки. Все викрадене сховали спочатку під одяг, дійшовши до покинутої будівлі неподалік, переклали до пакетів, та залишили в цьому приміщенні. Коли йшли у бік торгівельного комплексу «Гулівер», їх став наздоганяти охоронець з ринку. Знайомий втік, а мене затримав охоронець», — розповів на суді крадій.

Він розкаявся у скоєному. Оскільки чоловік раніше не був судимий, то отримав умовний термін — 3 роки. Три місяці він вже провів за гратами після затримання.