Таємниче зникнення: павлоградські кінологи долучилися до пошуків дитини

8983

10 липня кінологічна група Павлоградського пошуково – рятувального кінологічного загону «Антарєс» вже вдруге на волонтерському авто виїжджала за 160 км від Павлограду, у с. Проточі, Царичанського району. Мета — пошуки 6-річного Василя Підкуйко, який зник ще 7 липня.

Поліція розпочала пошуки одразу, із залученням волонтерів, квадрокоптерів і кінологів.

«Ми знов поїхали та шукали весь, з ранку до вечора, незважаючи на те, що вже 11.07.22 частина команди повинна виїхати на дитячо-юнацький Чемпіонат Світу з аджиліті у далеку Фінляндію. Бо — зникла дитина!!! Знов перевірка різноманітних, складних та специфічних локацій. Пошук ведеться під повною координацією та в постійном супроводі поліції. Нажаль, дитина не знайдена», — пише Лариса Борисенко, керівник Павлоградського пошуково – рятувального кінологічного загону «Антарєс».

Пошуки продовжуються. Зниклий хлопчик не розмовляє. Виглядає на 6 років, має коротке русяве волосся, карі очі, повну статуру. Хлопчик вийшов з дому без одягу. У разі виявлення дитини чи будь-якої інформації про її місце перебування, прохання повідомити до поліції за телефонами: 102, (096) 884 83 94.