Про загиблого павлоградця Сергія Глінченко: «Коли набирали добровольців на Донбас, він знову пішов… «Хто, якщо не я?»

3379

11 червня було 9 днів, як загинув павлоградець Сергій Глінченко. Він воював в зоні АТО/ООС у 2015 році, а у лютому 2022 року, після нападу росії, вирішив ідти на війну.

Про нього у фейсбуці написала сестра Марія Глінченко.

«28 лютого він вже був у військкоматі з речами. Але, на жаль, всі хлопці з 20-ки не потрапили до 93 бригади, їх розподілити по різних підрозділах. Сергій спершу опинився під Кривим Рогом, де ситуація була відносно стабільна. Але коли набирали добровольців на Донбас, він знову пішов… «Хто, якщо не я?». І в цьому весь він…наш Герой», — пише Марія.

В коротких телефонних розмовах розказував мало, хоча знаходився у справжньому пеклі по трасі Ізюм-Слав’янськ.

«Але він нас оберігав, ніколи ніяких подробиць і місця знаходження не казав… Неможливо навіть уявити, що він витримав перед загибеллю, бо це був артобстріл і касетні бомби… Чому саме наш Серьожка, чому саме він, за що? …Я не знаю. Але я точно знаю, що він загинув за нашу майбутню Перемогу і за наше майбутнє щастя, за щастя жити у незалежній країні для своєї донечці Даші! І так обов’язково буде! Помоліться за душу нашого Сергія. Слава нашим померлим Героям! І нехай Боженька захищає усіх хлопців, які зараз на передовій!» — написала сестра.