Коли у школах Павлограда завершиться навчальний рік

4329
Фото ua.depositphotos.com

Навчальний рік – 2022 у Павлограді планують завершити 8 червня. Свідоцтва про закінчення навчання будуть видаватися у другій половині червня.

Про це повідомив міський голова Анатолій Вершина.

«Усі діти-переселенці мають можливість навчатися в наших школах, хоча і дистанційно. На сьогодні навчається 287 дітей-переселенців», — сказав мер.

Читайте також: Куди у Павлограді можна приносити речі для дітей-переселенців?

Як повідомляється на сайті zn.ua, оцінювання проходитиме за звичайною процедурою в тих школах, де вціліли документи. Якщо частина документів пропала, то оцінки будуть виставляти за результатами останнього семестру, про який є відомості. Якщо всі документи втрачені або знищена вся школа, учням виставлять оцінки за результатами письмової контрольної.

Якщо дитина деякий час навчалася за кордоном або в іншій школі, в атестаті будуть враховані всі оцінки, отримані нею в навчальному закладі.

Якщо дитина не мала можливості вчитися або більше половини уроків проводилися в дистанційному форматі, то вчителі будуть оцінювати предмет не в балах, а словами «зараховано/не зараховано».

В 2022 році замість ЗНО майбутні абітурієнти будуть здавати Національний Мультипредметний Тест. Передбачається три сесії НМТ:

  • Основна – перша половина липня;
  • Додаткова – друга половина липня;
  • Спеціальна – вересень.

Кожен учасник зможе пройти тест лише 1 раз. З детальнішою інформацією про те, як буде проходити НМТ, можна ознайомитись за посиланням.