На трасі Павлоград-Дніпро сьогодні були затори

6105
2 квітня були затори на вул. Дніпровській у Павлограді та на трасі біля міста Підгородне.

2 квітня були затори на вул. Дніпровській у Павлограді та на трасі біля міста Підгородне.

«Там була затримка перед одним з блокпостів. Це пов’язано із тим, що до Дніпра приїжджають люди з регіонів, де ведуться активні бойові дії. Станом на сьогоднішній день в області перебуває близько 33 тисяч внутрішньо переміщених осіб. Тому прошу з розумінням ставитися до великої кількості автівок на дорогах і можливих заторів. Наразі ж проїзд Павлоградською трасою вільний», — розповів голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

«Один з найважчих днів за останні 38 діб добігає кінця. Пообіді та надвечір окупанти обстріляли Павлоградський район. Ракети влучили у залізничні колії, вантажні вагони, контактні мережі. Одна жінка зазнала ушкоджень. Через вибухи в житлових будинках вибило шибки. Нині комунальні служби працюють над ліквідацією наслідків обстрілу, мають впоратися упродовж кількох днів. Вдячний очільнику Павлограда Анатолію Вершині за оперативне реагування», ― додав він.

Сталася трагедія у Криворізькому районі. Батько та син загинули внаслідок вибуху боєприпасу, який вони знайшли та принесли додому.