Громадські активісти пропонують повністю перевести Павлоград на автономне електроопалення

249

Члени Громадської комісії при міськвиконкомі зібралися на круглий стіл, присвячений опалювальному сезону 2015-2016 рр. Захід проводився після закінчення робочого дня у міськвиконкомі, ніхто з представників місцевої адміністрації або комунальників на круглий стіл не прийшов. З 21 члена комісії були присутні лише троє: Вадим Губарь, Володимир Курдюков та голова комісії Віктор Абрамас.

Громадські активісти вважають, що ні РЕС, ні КП «Павлоградтеплоенерго» до зими не готові. Зі зниженням подання газу на котельних і, як наслідок, температури у будинках, люди почнуть вмикати електричні опалювальні прилади, що призведе до аварій.

«Електричні мережі не розраховані на таку напругу, а спеціалістів в з ремонту кабелів на 100-тисячне місто всього двоє», — сказав Вадим Губарь.

Члени комісії пропонують місцевій владі взяти на контроль і більше — стимулювати процес реконструкції електромереж та переходу квартир, під’їздів та цілих будинків на електроопалення.

«У комунальну сферу треба пустити бізнес, — вважає Віктор Абрамас. Зараз міська влада сподівається на таку ж теплу зиму, як в минулому році, але цього може не бути».

P1330754