На чому ритуальній службі перевозити тіла безрідних? (ВІДЕО)

338

Таке питання перед депутатами міської ради поставив Іван Ткач, начальник комунального підприємства «Агенція Ритуал». За його словами, лише за останній місяць співробітникам підприємства довелося тричі вивозити трупи безхатченків, які вже розкладалися. Тому на сесію міської ради вчора винесли питання про виділення КП «Агенція Ритуал» 80 тис. грн на купівлю старого автомобіля марки «Газель».

«Копачі відмовляються їздити у машині, в якій перевозилися такі тіла», — мотивував на сесії Іван Ткач.

«Можна придбати причеп і пластикові мішки — так роблять у всьому цивілізованому світі», — заперечив депутат Олександр Бутенко.

Проти купівлі причепу виступила і член Громадської комісії при міськвиконкомі Наталя Коломійченко, керівник приватної фірми, яка надає ритуальні послуги:

«Я знаю, що безрідних возять приватні підприємці. Навіть, коли був останній випадок, тіло перевозила машина мого підприємства. У КП «Ритуал» є і машина, і причеп».

Наталя Коломійченко заявила, що у підприємців міста є багато питань, які стосуються наведення ладу у сфері ритуальних послуг, і попрохала заступника міського голови Анатолія Вершину організувати круглий стіл, присвячений цьому питанню.

Читайте за темою: Ритуальний бізнес у Павлограді: підприємці борються з монополією

Проти рішення виділити 80 тис. грн. для «Агенції Ритуал» проголосували 10 з 30 присутніх депутатів. Рішення не прийнято.

P1330096

На головному фото — керівник КП «Агенція Ритуал» Іван Ткач