Приїзд губернатора до Павлоградського району був результативним

105

Голова обласної державної адміністрації Валентин Резніченко провів особистий прийом у Павлоградському районі. Про це повідомляє прес-служба Дніпропетровської ОДА.

unnamed (5)Мешканці району просили реконструювати дитячі садочки, допомогти отримати безкоштовні ліки, путівки на оздоровлення та багато іншого. Загалом до голови ОДА звернулося 18 людей. Мешканка села Троїцьке попросила Валентина Резніченка допомогти відкрити у дитячому садочку додаткову групу. Зараз заклад відвідує 26 дітей віком від 3 до 6 років. Цього недостатньо — у селі черга з дошкільнят. unnamed (3)

За рахунок місцевого бюджету вже зроблено частину ремонту приміщення для додаткової групи з 20 дітей. Валентин Резніченко поставив завдання якнайшвидше завершити всі роботи та до жовтня відкрити нову групу.

Сімейний лікар Валентина Іванова звернулася до очільника області від імені своєї пацієнтки. Хвора страждає на хронічну форму ниркової недостатності та важку анемію. На лікування щомісяця необхідний препарат вартістю 2,5 тис. грн. Можливості його купувати у жінки немає. Губернатор обіцяв, що до кінця липня кошти на лікування будуть виділені з районного бюджету.

unnamed (1)