У Павлограді влаштували кінопоказ на підтримку безпритульних тварин (ВІДЕО)

108

У кіноклубі «Вне проката» відбувся благодійний кінопоказ мультфільму «Жив-був Пес» та художнього фільму «Білий Бім Чорне вухо». Люди, які прийшли подивитися кіно, приносили з собою подарунки для чотирилапих мешканців притулку каші, сухий корм, нашийники, повідки, консерви, миски, ковдри, медикаменти, тощо.

P1320534

Захід відбувся вчора у Молодіжному центрі спілкування «Позитивний Павлоград».

«Я вражена такою активністю павлоградців, особливо молоді. Лише каші нам вдалося зібрати близько 40 кг», — коментує організатор показів, засновник кіноклубу «Вне проката» Таня Волкова.

На кінопоказ завітало 40 павлоградців, більшість — молодь, але були і пенсіонери, і сімейні пари з дітьми. Фільм, який подивилися у той вечір павлоградці, навчає співчуттю, милосердю, бережливому ставленню до братів наших менших, які нескінченно довіряють людині.

«Я вже не перший раз у кіноклубі, був на всіх кіно. Але сьогодні був незвичайний показ, адже ми збирали допомогу для собак з притулку. У мене теж є собака, і я розумію всю відповідальність людини, яка завела домашню тварину», — розповів Єгор, один з глядачів.

Допомогти притулку можна, якщо зв’язатися з волонтерами у соцмережі. Інформацію про наступні кінопокази шукайте за посиланням.

P1320557