На головну Новини Павлоградські кінологи показали вищий клас у Києві (ФОТО)

Павлоградські кінологи показали вищий клас у Києві (ФОТО)

В останні дня червня міський осередок Кінологічної спілки України «Антарес» відвідав сімейне свято домашніх улюбленців «My Рet», на якому собаки та їх господарі демонстрували свій високий рівень комунікації. Свято проходило 28 червня на території Виставки досягнень народного господарства у м. Київ.

11055359_1013182802025325_5293247797579841189_n

«Кінологічна спілка України довірила нашому відділенню відповідати за величезний розділ роботи на цьому шоу: ми відкривали його, готували сценарій і проводили 3-годинну програму з різноманітними номерами (собаки-рятувальники, аджиліті, слухняність, детектори, цирк, фрістайл), вели майстер-класи та показові уроки з усіма бажаючими. І у нас все вийшло!», — коментує керівник клубу кінологів «Антарес» Лариса Борисенко.

Варто зазначити, що 26 червня дві собаки «Антаресу» — лабрадор Боня і малінуа Спаркі — були задіяні у пошуку безвісти зниклої жінки. Протягом 4 годин собаки відпрацювали територію у 10-12 км2. Зниклу поки що не знайшли.

Сьогодні у Будинку Мисливця поблизу Павлограда міський осередок Кінологічної спілки України «Антарес» організовує навчальний семінар, який веде кінолог, суддя міжнародного класу Томаш Глабазна (Чехія).

Читайте за темою: У модульному містечку Павлограда побували кінологи (ФОТО)

Exit mobile version