Павлоградців запрошують на тренінг з домедичної допомоги

378

Відкривається набір на 6-ти годинний тренінг з домедичної допомоги, який буде проходити у Павлограді для всіх бажаючих. Тренінг відбудеться 31 жовтня у м. Павлоград. Тривалість курсу: з 9:00 до 15:00 (з перервою на обід).

Кількість місць обмежена ― не більше 30 людей. Саме тому буде відбуватися попередня реєстрація у гугл-формі.

Участь у тренінгу можлива тільки за умови попереднього внесення благодійного внеску на іменний сертифікат, вартість якого ― 600 грн. Сертифікат видається за умови проходження повного дня навчання! Ці кошти йдуть на організацію проведення безкоштовних тренінгів для військових.

Курс побудований, спираючись на наказ МОЗ (# 441) та на алгоритми MARCH. Тренінг проводить команда інструкторів з тактичної медицини, які працюють в прифронтових містах в рамках проєкту «Ми разом», мають досвід роботи на стабілізаційному пункті.

Всі члени команди мають інструкторське посвідчення. У складі команди є інструктор International Medical Corps.

Тренінг буде проходити в дружньому затишному форматі,  спілкування з інструкторами на перерві, консультація як укомплектувати аптечку в умовах військового часу, відпрацювання практичних навичок на манекенах, наприкінці ― проходження симуляції порятунку постраждалого.

Тренінг проводить Благодійна організація “Золота година”, посилання на їх соціальну мережу 

Контактна особа у Павлограді: 0632230556 (Влад).