Труси – важливий елемент комфорту та впевненості у собі

207

Одним з елементів спідньої білизни є труси, які виконують гігієнічні та естетичні функції. Іноді саме вони є ключовим елементом, щоб створити оригінальний стиль і образ, а також забезпечити впевненість у собі. Сьогодні виробники пропонують велику кількість моделей на вибір та попередньо з усім потрібно визначитися.

Великий вибір пропозицій є в інтернет-магазині INTERTOP. Там представлені чоловічі труси, а також жіночі та для дітей. Є поділ на категорії, а для додаткової зручності є реальні фотографії білизни, таблиця розмірів від виробника та детальний опис кожної конкретної моделі.

Особливості жіночих трусів

Вони є важливим елементом нижньої білизни поряд із бюстгальтером чи майкою. Дизайнери намагаються запропонувати широке розмаїття варіантів. Для виробництва використовується бавовна, нейлон, віскоза, поліестер та багато інших матеріалів. Натуральна бавовна у комбінації з кількома синтетичними волокнами є оптимальним рішенням.

Категорій жіночих трусів достатньо, тому з усім потрібно попередньо розібратися, вивчити та зробити остаточний вибір:

  1. Панталони. Повністю закривають стегна до колін, доповнюються ефектом, що стягує. Еластичні та легкі, тонкі та практичні, хоча не дуже популярні;
  2. Сліпи. Закривають сідниці, причому гумка розташовуватиметься на талії чи стегнах;
  3. Шорти чи боксери. Зовні нагадують короткі шорти, виготовляються з атласу, мережива та еластичних матеріалів;
  4. Танга. Передня та задня частина з’єднуються смужками з тканини або гумкою. На вибір є два типи – стегна, що приховують, і такі, які їх злегка прикривають;
  5. Стрінги. Форма включає трикутники і мотузки. В основному одягаються під облягаючі види одягу – штани, спідниці, сукні, іноді роблять їх безшовними;
  6. Бікіні. Основою є два трикутники, гумка або зав’язки з боків.

Це лише невеликий перелік білизни. Насправді жіночі труси включають більшу кількість категорій під різні цілі та завдання. Чи не зайвим буде підготувати гардероб, де будуть різні варіанти виконання трусів під різні умови.

Складності та тонкощі вибір трусів

Перш ніж зробити вибір, необхідно оцінити загальну якість нижньої білизни, вивчити конструкцію та визначити якість швів. Відповідний тип фігури змушує придбати конкретний варіант трусів. Наприклад, чоловікам не дуже важливий зовнішній вигляд, тоді як для жінок це один із ключових моментів. Сексуальність жінок найвище, тому оцінюється насамперед тип постаті.

Якщо стегна вузькі, тоді труси мають бути з низькою посадкою. Завдяки цьому нижня частина тулуба стане трохи вузькою. При великих бердах краще не купувати стрінги чи труси з високою посадкою. З їхньою допомогою будуть підкреслюватися недоліки. В інтернет-магазині INTERTOP є досить різні моделі. Вибір не буде ускладнений, тим паче асортимент величезний.

При неправильному виборі розміру кровопостачання погіршується, а це стосується як жіночих, так і чоловічих моделей. Важливо провести точні розміри, при цьому кожен виробник має свою розмірну сітку. Це спрощує процес точного підбору, оцінюючи свої габарити та побажання.