У Павлограді затягується суд над підозрюваними у вбивстві дівчини

100

Сьогодні у Павлоградському міжрайонному суді не відбулося чергового слухання по справі вбивства 27-річної дівчини на селищі ім. 18 вересня, що сталося ще у жовтні 2014 року. Нагадаємо, що майже 8 місяців тому чоловік та жінка напали на двох молодих жінок, вкрали гроші і мобільний телефон, а одну з потерпілих забили до смерті.

Один з нападників знаходиться у слідчому ізоляторі, його спільниця — на свободі. Їх звинувачують за ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження), ст. 186 (грабіж) та ст.187 (розбій) Кримінального кодексу України. Справу розглядає колегія суддів на чолі з Сергієм Тимченко.

Засідання спочатку затримали на 40 хвилин, а потім взагалі відклали через те, що в суд не з’явився адвокат обвинувачуваних.

«Зараз обвинувачувані подали клопотання, щоб допитати одного свідка (таксиста, що першим побачив дівчат після нападу), повторно. Я вважаю, що вони навмисно затягують справу, хапаючись за будь-яку соломинку. Ви ж бачили, що сьогодні в суд обвинувачувана з’явилася п’яною», — сказала  Павлоград.dp.ua мати вбитої дівчини Галина Мартьяненко.

Вона хоче домогтися, щоб обвинувачуваного судили за статтею 115 ККУ (умисне вбивство), що передбачає позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне ув’язнення.

Засідання суду перенесли на 5 червня.

20150603135757