У Павлограді відзначили День Конституції

363

Сьогодні, 28 червня, у центрі Павлограда пройшли святкові урочистості з нагоди державного свята Дня Конституції України.

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять земляків, які віддали свої життя на війні проти Росії, та поклали квіти до меморіальної дошки.

Під час заходу 17 мешканців Павлограда, які загинули у боях за незалежність країни, отримали посмертні нагороди — Знаки Пошани «За заслуги перед громадою». Нагороди будуть передані родинам загиблих.

Також з нагоди Дня Конституції та Дня міста відзначили павлоградців, які з честю виконують свій громадянський обов’язок. Серед них — учасники бойових дій, працівники ДСНС, військовослужбовці військової частини А7235.

Подякою міського голови були нагороджені представниця громадської організації «Сильна українська мама» Світлана Ізмайлова та керівниця відокремленого підрозділу в Дніпропетровській області Всеукраїнської громадської організації «Об’єднання матерів і дружин Захисників Україні» Інна Орінянська.

Сертифікатами на отримання стипендії міського голови були нагороджені провідні спортсмени міста: кікбоксери Гліб Мазур та Данило Пєтін, а також заслужений тренер України Володимир Єрьомін та тренер-викладач дитячо-юнацької спортивної школи Олександр Українець за підготовку чемпіонів Світу з кікбоксингу WAKO.

Біля Дитячого парку працювала міні-виставка, присвячена історії нашого міста, а також були представлені фотографії та малюнки павлоградців, присвячені 240-й річниці заснування Павлограда.

Нагадаємо, починаючи з цього року, День міста у Павлограді святкуватиметься 29 червня, у День апостолів Петра та Павла.