У Павлограді винесли вирок по справі про пограбування ювелірного магазину

499

Павлоградський міськрайонний суд виніс вирок трьом чоловікам, які пограбували магазин ювелірних прикрас «Золото» на вул. Незалежності (Горького). Злочин стався у 2015 році.

Троє знайомих домовилися про розбійний напад. Зустрілися у Дніпрі (всі вони уродженці різних міст Дніпровщини), взяли із собою чорні балаклави і під’їхали на авто «BMW» до «ювелірки». Двоє зайшли в магазин, один залишився в авто. Погрожуючи предметом схожим на пістолет, злочинці забрали золоті вироби вагою 1416,17 грам на загальну суму 1,7 млн грн.

Далі зловмисники на авто виїхали в сторону с. Веселе, переодяглися, викинули коробки «планшети» з-під ювелірних виробів та попрямували до сел. Чернявщина Юр`ївського району. Пізніше свій одяг та паперові бірки з прикрас, серед яких були сережки, каблучки, підвіски, ланцюги, браслети, «ділки» спалили.

Слідство та суди тягнулися 9 років. У червні 2024 року суд виніс вирок. Всі чоловіки отримали по 10 років із конфіскацією всього належного їм майна. Частково свої вироки вони вже відсиділи в СІЗО. Також з чоловіків стягнуть у сумі 1,7 млн грн матеріальної шкоди та 90 тис. грн моральної.