У Павлограді для ветеранів проводять реабілітацію в басейні

397

Днями у Павлограді пройшло перше заняття в басейні для демобілізованих військових. Такі відвідування басейна будуть регулярними, записатися до занять з плавання за програмою реабілітації може кожен ветеран з Павлограда.

Заняття стали можливими завдяки Меморандуму про партнерство у сфері підтримки ветеранів війни, захисників і захисниць України та членів їх родин, підписаним між керівництвом м. Павлоград і ПрАТ «ДТЕК Павлоградвугілля».

«Я була вражена рівнем підготовки ветеранів, вони молодці, старалися, виконували всі вправи. Це були вправи для м’язів рук, ніг, пресу та хребта. Всі справилися із завданнями, навіть думаю наступного разу треба буде щось складніше», ― каже Мар’яна, тренерка.

«На Павлоградщині ми презентували офіційно проєкт ТитаниUA ― проєкт для ветеранів, про підтримку один одного за принципом рівний-рівному, про інформування, про всі можливості в громаді, що ми кожного чекаємо і намагаємося зробити шлях до соціалізації найкомфортнішим. Також ми побували на змаганнях з армрестлінгу серед ветеранів, одним із засновників змагань є павлоградець, учасник проєкту ТитаниUA Максим Козорог», ― розповіла Павлоград.dp.ua заступниця голови ДніпроОВА Надія Задорожна.

«Що стосується Меморандуму про партнерство у сфері підтримки ветеранів війни, захисників і захисниць України, то програма включає безліч напрямків, які будуть допомагати ветеранам адаптуватися у цивільному житті, отримати психологічну реабілітацію», ― підкреслив заступник головного виконавчого директора ДТЕК Павлоградвугілля, депутат Павлоградської міської ради Андрій Чернецький.

Ті з ветеранів, хто хоче займатися в басейні, можуть звертатися до КУ «Центр надання соціально-психологічних послуг» за адресою вул. Шевченка, буд 132, або за тел. 095 808 81 50.