Павлоградці підкорювали Південний Буг

269

В перші дні літніх канікул на річці Південний Буг відбувся Чемпіонат України з веслувального слалому серед юнаків та дівчат. Дніпропетровську область представляли спортсмени ДЮСШ №8 з Дніпра та Фізкультурно-спортивний комплекс ім. В.М.Шкуренко з Павлограда.

Понад 170 спортсменів України виборювали нагороди на дистанціях, таких як «СЛАЛОМ1», «СЛАЛОМ 2», «СЛАЛОМ-СПРИНТ» та «Великі швидкісні перегони» в класах човнів С1Ч, К1Д, К1Ч, С1Д.

Дві золоті, одну срібну та бронзову медаль виборола Анастасія Кононенко, а дві бронзові медалі ― Софія Макаренко.

В загальний залік також бали в команду принесли: Микита Коновалов, Уляна Крьока, Аміна Сміюха, Ілля Доценко.

Микита Коновалов та Уляна Крьока вибороли ліцензію на участь у Чемпіонаті України серед юніорів, а в загальному заліку Дніпропетровська область посіла друге місце між Києвом та Харківською областю.

«Також добрі результати показали спортсмени, які вперше брали участь у Чемпіонаті від нашої команди. На параді нагородження спортсмени та представники команд підписали прапор України та відправили тренеру Олександру Стоцькому з м. Суми, який зараз з усіма Захисниками та Захисницями боронять нашу Україну. Дякуємо ЗСУ за кожен прожитий день!» — написав тренер Андрій Суворкін.