Поліції Павлограда подарували 200 світловідбивних жилетів

173

Поліцейські Павлоградського райвідділу поліції отримають світловідбивні жилети. Їх вручили під час круглого столу в рамках ініціативи «Безпечна Дніпровська», яку реалізує ГО «Центр інноваційного розвитку «Персона» за сприянням Програми розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Круглий стіл присвятили питанню «Білборд – небезпека чи реклама?», під час якого громадськість разом з поліцією, рятувальниками, КП «Павлоград-Світло» та молоддю розробляли план розміщення зовнішньої реклами в Павлограді.

Думки присутніх розділилися — частина людей виступила проти білбордів взагалі, а інша — що можна зробити соціальну рекламу на тих бордах, які визначить поліція, у безпечних зонах. Реклама закликатиме водіїв і пішоходів дотримуватися Правил дорожнього руху.

Заступник начальника Павлоградського районного відділу поліції Андрій Бугай розповів, що з початком війни аварій на вул. Дніпровській значно побільшало.  Як стало відомо під час круглого столу, надалі на вул. Дніпровська планується встановити радари, які вже виписуватимуть штрафи за перевищення швидкості.